Düğün / Kurumsal Etkinlikte Neden Photobooth Tercih Edilmeli ?

Düğün / Kurumsal Etkinlikte Neden Photobooth Tercih Edilmeli ?

Öncelikle photobooth nedir ne değildir hakkında kısaca bilgi vermek istiyoruz. Photo Booth gerçek tanımı "Fotoğraf Kabini" anlamına gelmektedir. Günümüzde 'kabin' yerine açık hava photobooth kalabalık çekimlere ve güzel arka plan / tag lara imkan vermektir. Photobooth
genel ismidir, başka isimleri Photo Box, Photo Corner, Mirror Booth (aynalı), Selfie Box vb. bir çok ismi bulunmaktadır, şekilsel olarak farklılık gösterseler de işleyiş olarak hepsi aynı mantıkta çalışmaktadır.
Biz photo box ı (fotoğraf kutusu) seyyar fotoğraf stüdyosu olarak tanımlıyoruz, tabi 8-10 saniyede baskı verme sayesinde daha hızlı diyebiliriz.

Peki photobooth etkinliklerde neden tercih edilmektedir. Öncelikle etkinliğe müzisyen, dj, danscı vb. gibi ekstra bir hareket ve eğlence katmaktadır.
Bunun yanında verilen çiftin isimleri/firma logolu ve tarihli fotoğraf baskı kağıdıyla beraberde güzel bir anıda bırakmaktadır.




Düğünlerde Photobooth Kullanımı


+ Genelde 19:00-00:00 arası hizmet vermektedir.
+ Düğüne eğlence ve anı katkısı olur, bol bol gülümse yaratıcığa emin olabilirsiniz
+ Aksesuarlar sayesinde misafirleriniz kreatif ve kaliteli fotoğraf elde ederler.
+ Photobooth sayesinde misafirlerinize güzel bir anu hediyesi vermiş olursunuz. Magnet ile Buzdolabı üstünde veya albümlere yer alacağına emin olabilirsiniz.
+ Misafirleriniz, fotoğrafları anında dijital olarak mail yoluyla elde edebilirler. Bu sayede anında sosyal medyada yerini alabilir.
+ Gif versiyonunuda hediye olarak vermekteyiz. Elbette misafirleriniz kendilerine mail atabilirler.

Kurumsal Etkinliklerde Photobooth Kullanımı


+ Şirket içi piknik, yılbaşı, kongre veya motivasyon, şirket dışı için fuar, açılış, festival, sponsorluk veya marka bilinirliğini artırmak için kullanabilirsiniz.
+ Şirket içi eğlence ve anı katkısı sağlar, bol bol gülümse yaratıcığa emin olabilirsiniz. Bu sayede çalışanlarınızın sosyalleşmesi artırılarak daha motive topluluk yaratabilirsiniz.
+ Photo box eğlenceli ve ilgili çekici bir makinadır. Festival veya Fuarlar da standınıza ekstra ilgili istenmez mi ?
+ Aksesuarlar sayesinde çalışanlarınız/müşterileriniz kreatif ve kaliteli fotoğraf elde ederler.
+ Photobooth sayesinde çalışanlarınız/misafirlerinize güzel bir hediye vermiş olursunuz.
+ Fotoğrafları anında dijital olarak mail yoluyla elde edebilir misafirleriniz. Bu sayede anında sosyal medyada yerini alabilir.
+ Green Box veya Magazin Cover hizmetlerimizde firma/ürün durumunuzu daha da özelleştirebilirsiniz.
+ Üsteki maddeleri düşürseniz harika bir reklam / marka bilinirliği fırsatı değil mi ? Birde kullanıcı sosyal medyada yayınlamayı yönlendirirseniz harika bir geri dönüş alabilirsiniz.


Şuana kadar Düğünler, Nişan, Bekarlığa Veda, Doğum günleri, Okul Mezuniyetlerinde, Model United Nations (Mun), Üniversite Açılış veya Bahar Şenliklerinde, Firma içi etkinliklerde, Fuarlarda, Kongreler aklımıza ilk etkinliklerde sıklıkla
photobooth kullanılmıştır. Yaratıcılığa ve yeniliğe çok uygun olan bir etkinlik olduğu için bizden istediğiniz zaman bilgi amaçlı aramaktan çekinmeyiniz.